středa 8. června 2011

Financial Times debutuje webové aplikace pro IOS, více tablets přijít (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/financial-times-web-app-debuts-for-ios-more-tablets-to-come-vi/:
Nestává se často, že dostaneme příležitost zmínit Financial Times a časopis Playboy v téže větě, ale dvě publikace mají alespoň jednu věc společnou : App Store averze. Dnes, FT spustila novou, úplně on-line aplikace, určené k obcházení iTunes (a Apple je 30 procent příjmů řez) dohromady. Papír říká, že jeho jediné, cross-platformní aplikace, které jí umožní vydávat aktualizace s více frekvencí, a zároveň dosáhnout publikum, které dalece přesahuje oblast IOS. Ačkoli služba předplatného je k dispozici pouze pro iPhone a IPAD uživatelů v okamžiku, verze pro zajištěný Galaxy tab, Xoom a scénáře jsou uživatelé již brzy. Snad ještě důležitější však je, co tento krok mohl znamenat pro ostatní vydavatele - z nichž mnozí neberou příliš laskavě na tržby z předplatného Apple a data-sdílení . postupů FT Šéfredaktor Rob Grimshaw říká, že jeho práce nemá "žádné plány na tahu z jakéhokoli App Store ", ale v případě, že systém prokáže životaschopný, mohlo by to otevřít dveře pro ostatní prosazovat své vlastní, podobně HTML5-založené podniky, v nadějích na zachování plné příjmů a přístup k informacím předplatitele. Budeme muset počkat a uvidíme, zda tento exodus iTunes vůbec uskuteční, ale do té doby, mohou uživatelé IOS hit zdroj odkaz těšit na novou aplikaci, k dispozici zdarma až do 14. července. Jiní, zatím, může hlava kolem přestávce vidět demo video, vyprávěný v přiměřeně příjemný, britský tóny.

Pokračovat ve čtení Financial Times app debutuje web pro IOS, více tablets přijít (video)

Financial Times app debutuje web pro IOS, více tablets přijít (video) původně objevila na Engadget na st. 08.06.2011 02:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Reuters | zdroje Financial Times | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat