středa 8. června 2011

AMD vzkřísí svou značku 'FX' pro smažky, lexikon milenci

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/amd-resurrects-its-fx-brand-for-speed-freaks-lexicon-lovers/:

Viděli jsme, jak AMD staré "FX" moniker opakovat unikly cenu listu v poslední době, ale my jsme nemohli být jisti, že jeho význam. Nyní AMD potvrdila, že je skutečně přivedou zpět značky k označení FX hardware zaměřené na hráče a nadšence grafiku. V souladu se svou zálibou v komplikované taxonomie, výrobce čipů bude používat vzkříšený odznak ne na jednotlivé produkty, ale spíše o ploše platformách, které kombinují top-of-the-spektrum komponent - včetně nadcházející platformu Scorpius , který se bude skládat z 9 - Série chipset, HD řady 6000 diskrétní grafikou a odemčený osm-jádro procesoru Zambezi. To vše je součástí úsilí AMD na náměstí až po Intel a prezentovat se jako volba hraní her na PC ', a za tímto účelem Společnost také odhalila, že spolupracuje s více vývojáři her pro podporu využití svých HD3D, Eyefinity a duální grafické technologie. Plný PR (nadměrné nomenklatury a všichni), je po přestávce.

Pokračovat ve čtení AMD vzkřísí svou FX 'značka' pro smažky, lexikon milenci

AMD vzkřísí její FX 'značka' pro smažky, lexikon milovníci původně objevila na Engadget na út. 07.06.2011 22:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AMD | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat