středa 8. června 2011

Star Wars: The Old Republic skóre křiklavý propagační periferií od Razer

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/star-wars-the-old-republic-scores-gaudy-promotional-peripherals/:
Star Wars: The Old Republic klávesnice
Kdysi dávno, v zasedací místnosti daleko, daleko ... návrhář (lemovaný marketing execs) hodil nápad na sadu Star Wars: The Old Republic značkových zařízení a generální ředitel společnosti Razer řekl jeho vojáky, aby se "to tak." Nebo alespoň, že to, jak si představujeme, se to stalo. Kromě míchání se jeho sci-fi odkazy, kdo schválil tento herní klávesnice, myši, sluchátka a také opuštěné nějaké ponětí o jemnosti. Všechny tři jsou v slathered zaměnitelné Sith nebo Jedi insignie, svítivé LED diody, a textury ne na rozdíl od exteriéru Star Destroyer. Nejvíce ostentativní je snadno klávesnice, která sportovní oba multitouch displejem a dvěma řadami tlačítek adaptivní přes LCD (à la Switchblade ). Klávesnice poběží vám 200 dolarů, zatímco myši nebo headset bude stát 130 dolar, když startu vedle The Old Republic později v tomto roce. Podívejte se na galerii níže a PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení Star Wars: The Old Republic skóre křiklavý propagační periferií od Razer

Star Wars: The Old Republic skóre křiklavý propagační periferií Razer z původně objevila na Engadget na st. 08.06.2011 15:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat