středa 8. června 2011

Netgear je univerzální Wi-Fi Range Extender je nyní k dispozici pro plešatění domácí sítě

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/netgears-universal-wifi-range-extender-now-available-for-baldin/:
Jen málo věcí v životě je více než přitěžující hluchá místa WiFi - zvlášť když jste právě se usadil v streamovat nejnovější epizody hry Thrones, po dlouhém a mučivou týden tech blogů. Dobrá věc, která Netgear je univerzální Wi-Fi Range Extender, nejprve si všiml na letošním veletrhu CES, je nyní k dispozici pro přepravu. Tato diskrétní bílá krychle slibuje konektivitu do odlehlých oblastí své doupě tím, že automaticky zrcadlení bezdrátového signálu vysílaného z brány. Stačí použít zařízení LED najít oblasti, kde nástavec by optimalizovat jeho dosahu, připojit k libovolnému ol 'zásuvky, a ty ošklivé kapsy bezdrátových smrti se náhle na jaře zpět do života (myslet na to, jak Rogaine pro váš router WiFi ). Podporuje také 802.11 b / g / n, a je kompatibilní s WEP, WPA a WPA2 standardy bezpečnosti, v případě, že jste byli zvědaví. Najdete nástavec u obchodníků se nachází po celé této zelené Zemi, kde to bude za cenu kolem 90 dolarů. Pokud to lechtá vaše fantazie, hlava kolem přestávka na plný PR.

Pokračovat ve čtení Netgear je univerzální Wi-Fi Range Extender je nyní k dispozici pro plešatění domácí sítě

Netgear je univerzální Wi-Fi Range Extender je nyní k dispozici pro plešatění domácí sítě původně objevila na Engadget na St. 08.06.2011 14:44:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Netgear | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat