středa 8. června 2011

Mad Catz co-brandové Xbox 360 / Tritton headsety: oči-na, uši-off

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/mad-catz-co-branded-xbox-360-tritton-headsets-eyes-on-ears-o/:
Nemáte nab exkluzivní práva vytvořit Xbox 360 značkových sluchátek a ne dát nějaké teoretické hutzpah do něj: na E3 tento týden, Mad Catz je předvádí trio co-brandových Tritton / 360 plechovek Xbox , nebo alespoň trio křehkých plastových faksimile. Tyto tři mock-up posádka Catz nám ukázal zastupuje fyzickou konstrukci Warhead, Devastator, a Detonator modely co-brandových řadu náhlavních souprav - sportovní bezdrátové Dobly prostorový zvuk 7.1, bezdrátové analogové, a USB připojení, resp. Zatímco všechny tři modely slibují zabil speciálních zvukových vlastností, dva bezdrátové modely exkluzivní lesk: Xbox 360 držákem mikrofonu, aniž by se k uvazování konzole správce. Ne, že jsme se dostali slyšet pro sebe, mock-up byl non-funkční, a dost křehké, které ukazují, zaměstnanci se necítil naše nadšení pro uši-na demo. Přesto bychom mohli kopat kopat headset-k-regulátor vodítka. Podívejte se na galerii níže vidět všechny zvony, píšťaly, a přepínače, nebo hit přestávka pro některé vydatný PR.

Pokračovat ve čtení Mad Catz co-brandové Xbox 360 / Tritton headsety: oči-na, uši-off

Mad Catz co-brandové Xbox 360 / Tritton headsety: oči-na, uši-off původně objevila na Engadget na út. 07.06.2011 22:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat