středa 8. června 2011

OnLive Player aplikace pro Android a IPAD tablets setkává s veřejností na E3

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/07/onlive-player-app-for-ipad-and-android-tablets-meets-the-public/:
Už jsme dostali možnost vyzkoušet OnLive na HTC Flyer brzy, ale nyní společnost provedla své plány na oficiální E3, oznamuje app Player přinese internet-streamované hraní na IPAD a Android tablets tento podzim. Stejně jako jsme viděli, aplikace umožňují tablets být používán jako obrazovka a dotykové / řadič pohybu, dotek / motion controller pro hry na HDTV, nebo displej pro hrátkám s novou univerzální bezdrátový gamepad. Legrace není omezena pouze na tablets když bude aplikace fungovat stejným způsobem na menší Android a IOS mobilní zařízení. Budeme přes hlavu na South Hall a získat nějaké hands-on zkušenosti s aplikací pro sebe brzy, do té doby si můžete vyzkoušet E3 trailer a veškeré podrobnosti v tiskové zprávě a po přestávce.

Pokračovat ve čtení OnLive Player aplikace pro Android a IPAD tablets setkává s veřejností na E3

OnLive Player aplikace pro Android a IPAD tablets setkává s veřejností na veletrhu E3 původně objevila na Engadget na Út. 07.6.2011 18:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat