středa 8. června 2011

Samsung přináší Van Gogh 'obrazy' do Koreje přes Smart TV, nás nutí sáhnout po absinthu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-brings-van-gogh-paintings-to-korea-via-smart-tv-makes/:
To je trochu divné. Lidé v Koreji se při pohledu na mistrovská díla západního umění na televizní obrazovce - a ne z pohodlí svých notebooků . To vše je součástí něčeho, co nazývá Reve et Réalité (snem a realitou), Samsung-sponzoroval výstavu, která přináší některé ze světově nejuznávanějších děl Hangaram muzea v Soulu přes čtyři, 46-palcový LED diody. Expo, na displeji až do září, obsahuje některé z největších hitů od Claude Monet, Jean F. Millet, a nejvíce pozoruhodně, Van Gogh, jehož Starry Night nikdy nebyla k vidění v Koreji (a pokud jsme o , stále ještě nemá). Televizní docentů poskytne zázemí informace o umělci, jehož obrazy jsou přenášeny obří Smart TV zdi video, které stírá veškeré zdání textury a nuance - stejně jako, že láhev absintu se chystáme libru.

Samsung přináší Van Gogh 'obrazy' do Koreje přes Smart TV, nás nutí sáhnout po absintu původně objevila na Engadget na st. 08.6.2011 09:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Akihabara Novinky | zdroje Samsung | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat