středa 8. června 2011

Steve Jobs Apple odhaluje nové kosmické lodi kampusu, to nazývá 'nejlepší kancelářskou budovu na světě' (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/08/steve-jobs-reveals-apples-new-spaceship-campus-calls-it-the-b/:
Krátce po nástupu fáze, ve WWDC, Steve Jobs dělal vzhled před Cupertino Rada města na hřišti místního řídícího orgánu o snahu Apple postavit nový areál. Místo pro zaoblenější, čtyři-příběh, "člověk-scale" stavba k domu 13.000 zaměstnanců je původní domov počítačových systémů divize společnosti HP, zemi, která byla nedávno prodána Apple. Tato nemovitost je v současné době vztahuje řada velkých asfaltová parkoviště. Apple plán by zvýšil krajiny krytí 20 až 80 procent s pomocí vyšších arborist ze Stanford, kteří vám pomohou obnovit některé z původních rostlin na majetku, včetně meruňkové sady. Apple plány, aby se v areálu 'centrum energie zařízení je primární generátor elektrické energie pomocí zemního plynu a ostatních "čisté energie" zdrojů - město by prostě poskytovat záložní napájení v případě potřeby. Samozřejmě, co by prezentace Práce se bez pár výběr superlativy? V tomto případě se práce tvrdí, že nová zakřiveného skla-zařízení bude "nejlepší kancelářskou budovu na světě," láká na studenty architektury dočkat podívat. Apple plánuje připravit půdu v ​​roce 2012 s 2015 pohybovat-in date.

Jako stranou, je to fascinující (a ano, znepokojující) dodržovat Gilbert Wong, starosta města Cupertino, řehtat na "vtipy" Steve je jako zamilovaný školačka, jít tak daleko, že lísají vlastní iPad 2 v přední části sestavy. Pro jeho část, zaměstnanost se zdá kousnout jeho jazyk během několika burzách, zejména, když jeden člen městské rady se pokusí vydírat bezplatné WiFi od Apple ve zřejmém quid pro quo. Proklikne na co máme na mysli.

[Díky, GB]

Pokračovat ve čtení Steve Jobs Apple odhaluje nové kosmické lodi kampusu, to nazývá 'nejlepší kancelářskou budovu na světě' (video)

Steve Jobs Apple odhaluje nové kosmické lodi kampusu, to nazývá 'nejlepší kancelářskou budovu na světě' (video) původně objevila na Engadget na st. 08.06.2011 03:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Cupertino | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat