pondělí 30. května 2011

HP Veer dostane zděná, rozebrat po kontrole 'dárce orgánů' box

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/hp-veer-gets-bricked-disassembled-after-checking-organ-donor/:
Tam je pořekadlo 'kolem webOS světě ... něco v tom smyslu ze "to je nemožné, aby cihla webOS zařízení." Ukázalo se, že je sotva případ v těchto dnech - moderní Touch Sdílení technologii, která je zastrčený do posledního kola zařízení HP je mocný vrtkavá, a jeden Rob Whitby se nějak podařilo obrátit jeho Veer 4G do Bantam těžítko. Spíše než používat to jako střela s mysl, aby se jeho kauce zmizí, udělal jedinou zbývající inteligentní věc: rip to otevřené, přičemž potěšení ji zamítá epidurál. Neexistuje žádný video pravděpodobně gut-kroutící postup, ale je tu překvapivě detailní popis demontáže spojené níže. Pastvou pro oči je jen jedno kliknutí, a ano, jsou dary pro nahrazení bude přijata. Pohřeb datum však zůstává neurčité.

HP Veer dostane zděná, rozebrat po kontrole 'dárce orgánů' box původně objevila na Engadget na po. 30 května 2011 14:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PreCentral Fórum | zdroje WebOS Internals | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat