pondělí 30. května 2011

Samsung Galaxy tab 10,1 hity Best Buy stránkách, dekorativní Androids spadne v procesu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/samsung-galaxy-tab-10-1-hits-best-buys-site-decorative-android/:
Vzpomeňte si na tablet Android jsme řekli by mohl být prvním skutečným konkurentem IPAD 2 na začátku tohoto měsíce ? No, to prostě dělal jeho debutovat na Best Buy místo, a zatímco velké "Coming Soon" tlačítko drcený naše sny o pre-objednávání jeden dnes, místo nabízí se několik detailů o věc - nebo alespoň nějaké potvrzení o tom, co jsme už věděli . Pro jednu věc, vypadá to, že systém bude skutečně balení Android 3.1, na rozdíl od verze jsme testovali, který byl houpací 3.0.1. Také na více zklamáním poznámku, rozkošný Android armády na modelu, který jsme vyzvednout na Google I / O je pryč, s jednoduchou bílou zpět na svém místě, na rozdíl od černé, kterou jsme čekali - snad Samsung bude nabízet se oba barevné varianty, když je zařízení skutečně lodí. Do té doby, uvidíme, jestli můžeme najít řadu dobrých laser rytec.

[Díky, Jeff]

Samsung Galaxy tab 10,1 hity Best Buy stránkách, dekorativní Androids spadne do procesu původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 16:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Best Buy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat