pondělí 30. května 2011

NVIDIA 3D Vision nové kabelové brýle vzdát se některých svobody za nižší cenu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/29/nvidia-new-wired-3d-vision-glasses-give-up-some-freedom-for-a-lo/:
NVIDIA se snaží o jeho 3D Vision platformu pro pár let a na letošním Computexu , že se snaží vytáhnout více uživatelů PC s novými kabelové spouště LCD aktivní brýle. Originální bezdrátová specifikace spoléhají na stejnou IR synchronizace tech a baterie vidět v brýle pro mnohé HDTV, ale tyto získat moc a dat po 10-noha USB kabel. I když to nemusí fungovat pro obývací pokoj prohlížení, jeden uživatel aplikace, jako je hraní her na PC nebo sledování Blu-ray 3D na notebooku netrpí pro kabel omezení. Kromě výše uvedeného vyplývá, někdy mlsný IR synchronizace jsou také levnější, s 99 dolary Obvyklá cena, když jdou na prodej v "konci června" v porovnání s $ 149 pro bezdrátové verzi. Společnost doufá, že kombinace nižší vstupní cenu a schopnost být připevněn k PC, aby bylo možnou alternativou pro hráče, kteří již mohou mít kompatibilní LCD a GPU, nebo herní kaváren, které chcete spustit několik Starcraft II turnaje ve 3D - - zkontrolovat zbytek podrobnosti v tiskové zprávě po přestávce.

Pokračovat ve čtení NVIDIA nové kabelové 3D Vision brýle vzdát se některých svobody za nižší cenu

NVIDIA 3D Vision nové kabelové brýle vzdát se některých svobody za nižší cenu původně objevila na Engadget na ne. 29 květen 2011 20:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NVIDIA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat