pondělí 30. května 2011

Mystery HTC Windows Phone sporty 12 miliony pixelů, dobrota, podpora RAW

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/mystery-htc-windows-phone-sports-12-megapixel-goodness-raw-supp/:
Telefon kamery ještě způsoby, jak jít, aby se do úžasné možnosti vašeho standardního DSLR, ale sluchátko zachycen na obrázku výše by jistě si je šel správným směrem. Mezinárodní telefonní recenze superstar Eldar Murtazin utrhl několik záběrů jako-z-přesto nejmenovaný zařízení HTC s operačním systémem Windows Phone. Je to sportovní vypadat velmi podobně jako HTC Trophy , i když tento konkrétní klenot je schopen zachycovat obrazy na rozlišení 12 megapixelů - srovnatelné s N8 Nokia . Můžeme říct, z tweets Eldar a obrázků se však, že je to šla ještě o krok dále tím, že přidá podporu pro obrázky ve formátu RAW. Stále čekáme, jak získat více informací o tomto zařízení, ale teď vás zveme, aby si obrázky nahoře a dole.

Pokračovat ve čtení Mystery HTC Windows Phone sporty 12 miliony pixelů, dobrota, podpora RAW

Mystery HTC Windows Phone sporty 12 miliony pixelů, dobrota, podpora RAW původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 07:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Twitter (1) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat