pondělí 30. května 2011

Cupp PunkThis hands-on (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/cupp-punkthis-hands-on-video/:
Není to poprvé, co jsme si narazit Cupp Výpočetní 's unikátní schopnost míchat x86 a ARM platforem do jednoho zařízení - alespoň v podobě prototypu - a těsně před začátkem Computex 2011 v Taipei tady máme šanci na zkušenosti společnosti nejnovější iteraci volal PunkThis. Výrobek je určen jako náhrada pro váš počítač 2,5-palcový SATA pevný disk s deskou představovat kompletní ARM -založený systém spolu s mini-PCIe zásuvky - tento schopný pojmout fyzicky menší SATA SSD zpracovat chybějící skladování x86 hostitele. PunkThis je postaven kolem procesoru Texas Instruments DM3730 ARM s 512 MB RAM a zahrnuje rádio WiFi, stejně jako konektory a kabely k rozhraní deska s existujícími video, audio a USB zařízení na hostitelském počítači (bez nutnosti pájení).

Netbook jsme hrát s OS Android byl 2,3 ( Gingerbread ), ale chyběl WiFi podporu. To běželo naprosto vedle Windows 7, který byl poháněn stávající procesor Atom. Přepínání OS-es je jen hotkey pryč, a výdrž baterie je údajně zdvojnásobil, když je hlavní x86 CPU vypnout a jen dcera deska je funkční. PunkThis také nabízí dva sloty pro paměťové karty microSD - jeden pro systém skladování používají ARM-na OS (Android v tomto případě), druhý pro velkokapacitní paměťové viditelné obou prostředích (sdílený prostor). Cenové má zůstat pod 200 USD a dostupnost se očekává, že v 8 týdnech. To je docela hardcore, ale s podobným názvem jako PunkThis byste čekali něco méně? Svátek vašima očima na naší galerii a nahlédnout po přestávce pro naše ruce-na video spolu s povinnou PR.

Pokračovat ve čtení Cupp PunkThis hands-on (video)

Cupp PunkThis hands-on (video) původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 00:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat