pondělí 30. května 2011

ARM doufá, že posílení přilnavosti na mobilních počítačů, aby 50 procent trhu do roku 2015

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/arm-hopes-to-strengthen-grip-on-mobile-pcs-take-50-per-cent-of/:
Už jsme slyšeli zvěsti , že čip návrhář ARM se snaží dostat své výrobky do MacBooku Air. I když nemůžeme něco přidat na konkrétní příběh, máme další důkaz, že ARM se děje mimo smartphony a tablets s cílem zaměřit se větší tvarové faktory. Prezident společnosti, Tudor Brown, který právě objevil na Computexu prohlásit, že ARM chce dobýt "mobilní počítač na trhu", kde má společnost v současné době má pouze 10 procent akcii. Je to snaha o 15 procent do konce letošního roku, a Intel-provokující 50 procent do roku 2015. "Mobile PC" je dost nejednoznačný kategorii, ale myslíme si, že je bezpečné předpokládat, je kladen důraz na nízko-a středně-moc netbooky a ultraportables. Taková zařízení by mohla utéct ARM nadcházející multi-jádrové čipy - jako snad quad-core-bestii uvnitř foukání NVIDIA mysli Kal-El procesor, nebo vzdálenější Cortex-A15 . Je těžké představit si tyto tablet-centrické čipy někdy soutěžit s nejlepšími výsledky společnosti Intel, ale o čtyři roky je mocný dlouhou dobu v tomto oboru.

ARM doufá, že posílení přilnavosti na mobilních počítačů, aby 50 procent trhu do roku 2015 původně objevila na Engadget na po. 30.května 2011 08:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PCWorld | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat