pondělí 30. května 2011

NVIDIA osvěžuje notebook s grafikou GeForce GTX 560M, přitahuje ASUS, MSI, Toshiba a Alienware

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/29/nvidia-refreshes-mobile-graphics-with-geforce-gtx-560m-attr/:
Pokud jste užil NVIDIA dobré tradice narážet pouze podél jeho GPU čas a znovu a připojení nových odznak, bude se vám líbit GeForce GTX 560M - je to podobně jako v loňském roce je GTX 460 , ale s více muziky za babku, než kdy jindy . ASUS, MSI, mají Alienware, Toshiba a Clevo vše klade za cíl nový notebook s grafickým procesorem s ohledem na silný výkon NVIDIA tvrdí, že to přinese: Sice ty stejné 192 CUDA jádry (nyní taktovaný na 1550MHz) a až 3GB GDDR5 paměť (nyní taktovaný na 1250MHz, s 192-bit sběrnice) by měli umožnit nejnovější hry pro spuštění v hratelné framerates na 1080p displej s maximálním detail - ušetřete antialiasing. Samozřejmě, že předpokládá, že jste se také dostal posledních quad-core Sandy Bridge procesor a huby na huby RAM, NVIDIA ale také říká, že s vestavěným-in přepínatelné grafiky Optimus, stejně silný notebooky by měly být tyto být schopen spravovat pět hodin životnosti baterie při volnoběhu.

Pokud hledáte nějaký levný diskrétní grafiku, nicméně, NVIDIA také má obnovit tam, jako nová GeForce GT 520MX hrboly se všechny hodiny rychlosti na 520m GT. Kdy můžete očekávat, že mobilní GPU GTX 485 zaklepat mimo jeho křemíku trůn , i když? Jsem rád, že jste se zeptal: graf ukazuje na "Next-gen GTX" pozdní příchod v tomto roce. Mezitím, co NVIDIA GTX 560M říká je schopný v galerii níže a video po přestávce.

Pokračovat ve čtení NVIDIA osvěžuje notebook s grafikou GeForce GTX 560M, přitahuje ASUS, MSI, Toshiba a Alienware

NVIDIA osvěžuje notebook s grafikou GeForce GTX 560M, přitahuje ASUS, MSI, Toshiba a Alienware původně objevila na Engadget na ne. 29 květen 2011 20:00:00 EDT. Prosím, prohlédněte si naši

Žádné komentáře:

Okomentovat