pondělí 30. května 2011

Vodou-se ochladil, luggable PS3 nabízí semi-pohodlné hraní her pro vaše on-the-Go životní styl

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/29/water-cooled-luggable-ps3-offers-semi-convenient-gaming-for-you/:
Viděli jsme spoustu kapesní konzole mods , ale jen málo notebooků - nejvíce působivě, Ben Heck je elegantní PlayStation 3 - a PSHax člen pirát nedávno dokončil jeho vodou chlazený-vzít na notebook PS3. Chladící systém nahradí akcie chladiče, což umožňuje štíhlejší design, a mnohem, mnohem víc, než leštěné poslední vodou chlazený-verze jsme viděli. Váží 15 liber, je to také dostal vestavěný klávesnici a reproduktory, 500GB pevný disk, a 720p / 1080i obrazovce. Pokud to zní jako váš typ počítače, pirátské ji na eBay, kde je v současné době míří na sever na 1.500 dolarů. Není to chtějí vytvářet zisk, slibovat, že poté, co náklady na část z prodejní ceny půjde na server náklady na PSHax, s jinou část věnovaná úsilí pomoci tornádo v Joplin, Missouri. Podívejte se na video po přestávce vidět tato šelma v akci.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení vodou-se ochladil, luggable PS3 nabízí semi-pohodlné hraní her pro vaše on-the-Go životní styl

Soubor pod:

Vodou-se ochladil, luggable PS3 nabízí semi-pohodlné hraní her pro vaše on-the-Go životní styl původně objevila na Engadget na ne. 29 květen 2011 18:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje PS3Hax , eBay | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat