pondělí 30. května 2011

Antares ATG-6 přináší auto-tune na kytaru, nemůže zpětně ukládat Lil 'Wayne SNL sólo

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/antares-atg-6-brings-auto-tune-to-the-guitar-cant-retroactivel/:
Antares není první společností, která poskytuje individuální nastavení pro každý řetězec na kytaru (ahoj, Roland!), ale oblečení nové ATG-6 technologie bere věci o krok blíže k bytí přijatelné proudu. Spíše než nutit uživatele, aby proces samostatného řetězec signálů přes externí zařízení, tohle ztvárnění snaží zastrčit vše v těle. V demo jen kolem přestávce, je Seymour Duncan HEX vyzvednutí použít, a když je připojen kabelem MIDI, to určitě ne kytaru MIDI - to je přesně pro kontrolu. Je také třeba zdůraznit, klíčové citace z manager produktu Antares Max Mobley - on je pomocí 99 dolarů kytaru "s asi 40.000 dolarů v hodnotě technologie uvnitř to," dává nám pocit, že tohle je zdaleka masové komercializace.

Spíše než používat auto-tune zcela zničit pravosti hudby (a produkovat jeden z nejvíce veselý Bud reklamy Světlo k dnešnímu dni), tyto osy doufají, že mohla poskytovat zákonné kytaristy s přidanou funkcí; věci, jako je bezchybné intonace a posíleny tonální flexibilitu. Systém je údajně schopen nepřetržitě sledovat hřiště každého jednotlivého řetězce, aby každý riff a lízat je v melodii, ale je to dost chytrý, aby ustoupit, když chcete ručně manipulovat věci. Jsme řekl viset těsně pro bližší informace, ale teď bychom vás zveme na první pohled ve společnosti aktuální pokroku (a brutální retrospektiva od roku 2008) níže.

Pokračovat ve čtení Antares ATG-6 přináší auto-tune na kytaru, nemůže zpětně ukládat Lil 'Wayne SNL sólo

Antares ATG-6 přináší auto-tune na kytaru, nemůže zpětně ukládat Lil 'Wayne SNL sólo původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 11:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vytvoření digitální hudby | zdroje Harmony Central (YouTube) , Antares | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat