pondělí 30. května 2011

GTA Liberty City je znovu v Google Street View, odhalí nejbližší Ammu-Nation

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/29/gtas-liberty-city-recreated-in-google-street-view-reveals-your/:
Typ "Liberty City" v Mapách Google, a to šlehače vám nějaké místo na východ Wichita, Kansas. Jo, Wichita, pro příčinu Pete. Ne self-respektovat Grand Theft Auto fanoušek může stát opomenutí takového, a naštěstí teď nemají na. Ti hardcore Niko-milenci na gta4.net nejen obnovil skutečný fiktivní Liberty City s využitím Google Maps API, které jsem dokonce dlážděné dohromady 80.000 screenshoty poskytovat full-foukané Street View příliš. Muž, jsme neviděli tolik Gay Tony vášně od Trashmaster . Ach, počkejte chvilku - zřejmě to tak-zvané Street View nechává mimo pár ramp, které gta4.net považovány za "ne příliš zajímavé." Ticho, a volat sami fanoušci?

GTA Liberty City je znovu v Google Street View, odhalí nejbližší Ammu-Nation původně objevila na Engadget na ne. 29 květen 2011 19:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kotaku | zdroje gta4.net | Poslat | Komentáře

1 komentář:

  1. If a visitor to the caves were to accidently stumble upon my performance they would only see a mass of crumbled colored paper draped awkwardly over a man moving/dancing to a camera positioned on a tripod.
    vumoo

    OdpovědětVymazat