pondělí 30. května 2011

ViewPad 7x si klade za cíl stát se jako první na světě 7-palcový Honeycomb tablet, přidává HSPA + pro správnou míru

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/30/viewpad-7x-aims-to-become-worlds-first-7-inch-honeycomb-tablet/:
Hádejte, kdo je záludně bití balíček k titulu má na světě je první 7-palcový Honeycomb tablet ... Proč, to je nikdo jiný než ViewSonic! ViewPad 7x (1024 x 600) se podařilo unikat počátkem tohoto měsíce, ale teď je to úplně oficiální s Google Android OS 3.0.1, HSPA + připojení, a pár kamer, jeden na přední straně a jeden na zadní straně. Tegra 2 dual-core procesor plus HDMI-out byly rovněž zahrnuty v muší 380g balení. Ironicky, ViewSonic zanedbané poskytovat datum vydání pro tuto "první na světě", tablet, ale budeme se bít do jeho stánku na veletrhu Computex zde pro některé více hands-o čas a ujistit se, že shromažďování a každý další podrobnosti o výběžek ViewPad 7x.

Pokračovat ve čtení ViewPad 7x si klade za cíl stát se jako první na světě 7-palcový Honeycomb tablet, přidává HSPA + pro správnou míru

ViewPad 7x si klade za cíl stát se jako první na světě 7-palcový Honeycomb tablet, přidává HSPA + pro správnou míru původně objevila na Engadget na po. 30.květen 2011 02:20:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat |

Žádné komentáře:

Okomentovat