pondělí 2. května 2011

EnOcean čidla domácí automatizace komunikovat přes TCP / IP, hrát pěkný smartphone s aplikacemi

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/enoceans-home-automation-sensors-communicate-over-tcp-ip-play/:
EnOcean již dlouho na našem radaru díky levné lehké spínače a termostaty, které sklizeň energie ze solárních článků a tepelné rozdíly a mohou se pochlubit kůry-a-stick záda pro snadnou instalaci. Nyní, oni jsou stále napojené na TCP / IP komunikaci, což znamená vedle mluvit s každým jiný, budou majitelé domů budou moci kontrolovat jejich použití jakékoli zahradní odrůdy-web-připojené zařízení. Nastavení bude vyžadovat malou bránu, na kterém místě můžete sledovat pomocí pokoje ploše widgety a mobilní aplikace, jako je Can2Go, které jsou kompatibilní s protokolem EnOcean rádiem je (ERP). Zatím společnosti většinou dělal pokroky v maloobchodních prodejnách a kancelářských budov, ale pokud to má svou cestu, mohlo by to být příchod do nemocnice, vysoké školy dorms, a (duh) vašeho domova.

Pokračovat ve čtení EnOcean je automatizace senzorů doma komunikují přes TCP / IP, hrát pěkný smartphone s aplikacemi

EnOcean je automatizace senzorů doma komunikují přes TCP / IP, hrát pěkný smartphone s aplikací původně objevila na Engadget na Po. 02.05.2011 14:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Kabelové | zdroje EnOcean | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat