pondělí 2. května 2011

Motorola slibuje více Atrix-jako laptop doky pro budoucí telefony

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/01/motorola-promises-more-atrix-like-laptop-docks-for-future-phones/:
Motorola Atrix 4G laptop dok byl vážně sladký pojetí, což je důvod, proč jsme byli tak zklamaný, když to nedokázalo pánve ven. Zní to jako Motorola CEO Sanjay Jha, je připraven dát ještě jednu šanci, i když - na firemní hospodářské výsledky volání minulý týden, řekl, že investoři Moto plánuje celou řadu zařízení Lapdock v druhé polovině tohoto roku:
Uvidíte několik zařízení od nás ve druhé polovině zahájení s těmito schopnostmi a budeme rozšiřovat rozsah našich zařízení Lapdock takže jsme pokrýt širší cenu, se zabývala jak podnik prémii řádu, jakož i další spotřební úrovně.
"Máme v plánu na zavedení postupných iterací našeho softwaru Webtop a příslušenství, které obsahují nástroje pro zvýšení produktivity a více cenových relací," on také říkal, dříve na volání. Možná ti blízko sebe I / O porty na Droid Bionic a Targa nebude jít do odpadu po tom všem? Pokud si prostě nemůžete čekat, Sanjay tvrzení je tu také oficiální pokles cen za příchozí Atrix 4G - AT & T nabídne balíček s Lapdock a telefon za 400 dolarů koncem tohoto měsíce.

Motorola slibuje více Atrix-jako laptop doky pro budoucí telefony původně objevila na Engadget na ne. 01.5.2011 18:02:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Motorola Mobilita | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat