pondělí 2. května 2011

IOS 4.3.3 rumored být spadající do následujících dvou týdnů s fix pro sledování polohy vydání

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/ios-4-3-3-rumored-to-be-coming-within-next-two-weeks-with-fix-for-location/:
Apple slíbil, minulý týden , že by se zabývala otázkou iPhone sledování v aktualizaci softwaru v "několika příštích týdnů," a BGR je nyní hlásí, že aktualizace přichází během příštích dvou týdnů, nebo "možná dřív." A co víc, místo říká, že je to vlastně byla odeslána rané verze IOS aktualizace, a že to skutečně již zálohovat umístění databáze na iTunes - velikost databáze je také řekl, aby byl snížen, a to je zřejmě vypuštěny, když Lokalita Služby jsou vypnuty. Poněkud zejména, BGR říká, že aktualizace obsahuje některé další život vylepšení baterie také, ačkoli to také poznamenává, že nemá vlastně snažil to ještě ne - to je slibná další podrobnosti, ačkoli.

IOS 4.3.3 rumored být spadající do následujících dvou týdnů s fix pro sledování problému umístění původně objevila na Engadget na po. 02.5.2011 15:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mac Pověsti | zdroje BGR | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat