pondělí 2. května 2011

Zapnuto: Voštinové nebo dálnice

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/01/switched-on-honeycomb-or-the-highway/:
Každý týden Ross Rubin přispívá Přešel na , sloupek o spotřebních technologií.

Během prázdnin roku 2009, kdy byly netbooky horké zboží , Apple ztracený podíl na trhu osobních počítačů. To nemá nic konkurovat potopené ceny a scvrklé velikosti těchto miniaturních notebooků. PC výrobců, jako jsou ASUS a Acer, na druhé straně, udělal dobře v segmentu netbooků, jak oni mohli zavolat na jejich odborné znalosti v budově levné notebooky Windows.

Po IPAD úvod, ačkoli, byl otočen tablet. Zatímco mnoho prodejců PC ošklivil nízké ziskovosti netbooků, oni byli nyní čelí konkurenci s jejich vlastních výrobků. S výjimkou HP, který skořápky z miliardy dolarů pro webOS, IPAD prodejci nastavit PC, aby překotně vybrat, který operační systém by mohl konkurovat nejlepším. Je to Windows, čert ví, nebo Android, kde mají daleko méně zkušeností než konkurence z trhu se smartphony?

Zapnutý se již o úloze , že Windows by mohly hrát v budoucnu tabletách , ale co voštinová? Na rozdíl od původní verze Android, který byl v pracích před zavedením iPhone, voštinová přišel rok poté, co IPAD. Android licence, zvláště smartphone prodejci, jistě naléhal Google pro tablet-optimalizovanou verzi svého oblíbeného mobilního OS. Google ale může být také oběť IPAD jujutsu.

Pokračovat ve čtení Přešel na: Voštinové nebo dálnice

Zapnuto: Voštinové nebo dálnice původně objevila na Engadget na ne. 01.05.2011 20:30:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat