pondělí 2. května 2011

Inhabitat Týdne v zelené: cukr-kryté lampy, solární lampy IKEA, a 30 mph all-dřevo závodní motocykl

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/01/inhabitats-week-in-green-sugar-covered-lamps-ikeas-solar-lam/:
Každý týden naši přátelé na Inhabitat rekapitulace týdne nejzajímavější zelenou vývoji a čistých technologií zpráva pro nás - je to týden v zeleném.

Několik objevů šokové vlny přes oblasti obnovitelných zdrojů energie, tento týden Inhabitat informoval o novém typu "neviditelný plášť", který by mohl supercharge solárních článků a výzkumných pracovníků na MIT využít viry s cílem zlepšit účinnost solárních článků barvivo-o plnou třetinu. Také obsazení horlivý oko na královskou svatbu, která by měla vyrábět 6765 t CO2 , a jsme zkoumali nové bezdrátové technologie nabíjení vyvíjen Toyota a WiTricity. A pokud futuristické ekologické města vznášet své lodi, podívejte se na tuto sebe-udržování Ecotopia určené k výrobě energie a potravin v Severním moři.

Máme také představila několik nových elektrických vozidel, včetně šílené Uno 3 transformovat skútr , který je nyní k dispozici pro pre-order. Alternativní paliva také vzlétl jako muž Kentucky představila vůz, který běží na bourbon a mobilní skleníkových poháněné obnovitelných zdrojů energie hit na ulicích New Yorku. A z říše pedálu-poháněl dopravní jsme přinesli SplinterBike - kolo vyrobené výhradně z dřeva, které může zasáhnout záznam-rozbíjející se 30 mil za hodinu.

V dalších novinek, energie-účinné osvětlení pokročilé mílovými kroky v tomto týdnu, jak jsme převrácený přepínač na nové IKEA sluneční-poháněl lampy Solvinden a jsme spatřili krystalický "Stardust", LED svítilna vyrobená z cukru na milánském veletrhu nábytku. Nakonec jsme zářil pozornost na Perryho debutu Katy na American Idol jako LED-studded mimozemských , a vzali jsme exkluzivní pohled do Yorku, je první nový LEED zlatý mrakodrap - Hearst Tower !

Inhabitat Týdne v zelené: cukr-kryté lampy, solární lampy IKEA, a 30 mph all-dřevo závodní kolo původně objevila na Engadget na ne. 01.05.2011 22:00:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink & nb

Žádné komentáře:

Okomentovat