pondělí 2. května 2011

Nový Zéland paralympionik kupuje první Rex Bionika exoskeleton, bere robot chůzi nohy na projížďku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/new-zealand-paralympian-buys-first-rex-bionics-exoskeleton-take/:
Určitě jsme nebyli jediní, kdo se nahlas, kteří by byli první přišel s 150.000 dolarů za Rex Bionika robotický exoskelet , když Auckland-založená společnost zavedla ho loni v létě. Samozřejmě, žádná cena zdá příliš vysoká pro schopnost znovu chodit, ale to je ještě hodně nuly dát dohromady - a prostor byl stále mnohem konkurenceschopnější jak pozdní. Čest šla do kolegy Kiwi Dave MacCalman, více medaili-vyhrávat paralympionik, který ztratil použití jeho noh po utrpění zranění míchy při potápění do řeky. 6-noha, 4-palcový sportovec vzal jeho první kroky ve více než 30 let s použitím jeho nově-koupil robot nohy - a z pohledu na jeho tvář, určitě dostal jeho novozélandský dolar stojí za to. Pokud potřebujete rychlé osvěžení na přesně to, co ta věc umí, podívejte se na video po přestávce.

Pokračovat ve čtení Nového Zélandu paralympionik kupuje první Rex Bionika exoskeleton, bere robot chůzi nohy na projížďku

Nový Zéland paralympionik kupuje první Rex Bionika exoskeleton, bere robot chůzi nohy rotace původně objevila na Engadget na po. 02.05.2011 11:10:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Rex Bionika | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat