pondělí 2. května 2011

Dopravci zátah na Android aplikací uvazování, déšť na naše mobilní hotspot průvod

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/carriers-crack-down-on-android-tethering-apps-rain-on-our-mobil/:
Android uvazování Apps
No všichni, vypadá to, že volná jízda je u konce: dopravce ve Spojených státech začaly vážně zátah na Android uvazování aplikace. Hlava na více než na místě Android Market a pokusu o instalaci aplikace, která změní váš smartphone do hotspot WiFi - ". Této položky není k dispozici na svého operátora" tam je docela dobrá šance, budete řekl, Zkontrolovali jsme z mnoha různých uvazování možnosti a oni byli všichni zablokovaný T-mobile a AT & T, která není zcela nová . Verizon rovněž vstoupil do strany, a když to minulo alespoň jeden, který jsme spatřili, jsme si jisti, že budou všichni pryč v krátké době. Pouze Sprint se rozhodla proti zákazu takové aplikace ... nyní. Vypadá to, že byste mohli mít konečně vykašlat na uvazování, že plán jste se zoufale snaží vyhnout.

Dopravci zátah na uvazování Android aplikací, déšť na naše mobilní hotspot průvod původně objevila na Engadget na po. 2.5.2011 15:32:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Droid život | zdroje Android Market | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat