pondělí 2. května 2011

HDHomeRun premiér TV tuner projde CableLabs testů, k dispozici pro preorder na Amazonu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/hdhomerun-prime-tv-tuner-passes-cablelabs-tests-available-for-p/:
My jsme čekali-kompatibilní SiliconDust je CableCARD HDHomeRun vlády pro něco málo přes rok a zdá se, konečně připravena přinést jeho trojnásobný TV tuner kouzlo domova, mít získal CableLabs certifikace v dubnu 28th a následně ukazovat se na preorder na Amazonu. I když je to většinou velké novinky pro Media Center Windows fanoušky, kteří potřebují nový způsob, jak získat prémiové kanály na jejich pole se rovněž podporuje i další DVR software, jako je MythTV pro kopírování Volně-označený obsah. HTPC stavitelé nemusí volit mezi touto HDHR3-CC a (náhle v zásobu a ještě 399 dolar ) Ceton InfiniTV 4 ještě ne, protože nemá žádný záznam datem odeslání a poslední jsme slyšeli od SiliconDust bylo, že by preorders loď asi 30 dnů po dokončení certifikace. Podívejte se na naše hands-o dojmy z CES před několika měsíci, pokud jste na plot, ale teď vše, co stojí mezi vámi a že šedá krabice je trochu času ... a 207 dolary.

[Díky, Neil]

HDHomeRun premiér TV tuner projde CableLabs testů, k dispozici pro preorder na Amazonu původně objevila na Engadget na po. 02.05.2011 01:26:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje

Žádné komentáře:

Okomentovat