pondělí 2. května 2011

Hmatové polibek přenosové zařízení konečně dělá to v pořádku muchlovat počítače (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/tactile-kiss-transmission-device-finally-makes-it-okay-to-smooch/:
Říká se, že drtivá většina komunikace probíhá fyzicky , spíše než verbálně, ale v oblasti technického pokroku se zdá, že spíše opomíjené přenos fyzického kontaktu. Naštěstí je tu vždy Japonsko, aby nám s off-the-Wall inovace , to poslední bylo polibek přenosové zařízení, které bude zaznamenávat, relé, a - pokud si to přejete - replay své nejlepší jazyk gymnastiku. Je to výška jednoduchosti v okamžiku, s plastovou provádět při vstupu z jednoho člověka ústa a dopravu je do druhého pole, které mají být zhltnul se příjemce této techno-zalíbení, kteří mohou reagovat v naturáliích, nebo jen sedět a užijte si vzrušení z toho. Výzkumníci moudře připomíná, že je tu více je třeba udělat, jak chuti, způsobu dýchání, a vlhkost jazyka jsou všechny důležité aspekty polibek, který ještě musí být obnoven. Jakmile oni dostanou jejich polibek vysílače v2.0, nicméně, oni si představit docela hezké trh to v prodeji polibku odvety prováděné celebrity. Pro tuto chvíli, můžete vidět celeb-zdarma video demo po přestávce.

Pokračovat ve čtení Hmatové polibek přenosové zařízení, nakonec je to v pořádku muchlovat počítače (video)

Hmatové polibek přenosové zařízení konečně dělá to v pořádku muchlovat počítače (video) původně objevila na Engadget na Po. 02.05.2011 03:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DigInfo | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat