neděle 10. dubna 2011

Weird Science nápoje se k smrti, aby se zabránilo infarkt

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/4taVUD4uL7k/ws-drinks-itself-to-death-to-avoid-having-a-heart-attack.ars:

Upping chlast příjem je čistá výhra: Co se stane, když populace konzumace alkoholu stoupá náhle? Finsko byl tak laskav a udělat experiment pro nás tím, že upustí daně z chlastu zhruba o třetinu. Nyní vědci spustit čísla v letech následujících po přechodu. Alkohol-příbuzné smrti se nahoru mezi středního věku, s největší podporu přichází u žen mezi 50 a 70, kde je sazba vyšší o 40 procent. Nicméně, množství alkoholu-přiměl úmrtí za měsíc byl malý, takže celkový přírůstek je asi 7 úmrtí na 100.000 lidí za měsíc. To je snadno vyrovnáno přínosem pro seniory, ačkoli, pokud tato více než 70 viděl velký pokles úmrtí na kardiovaskulární problémy.

Blind, žijící v jeskyni, a nespavostí, ale stále dominantní: To je dominantní geneticky. Spousta druhů, které se přizpůsobují životu v jeskyních se zabránilo spalování energie spojené s podporou oko, které nebude nikdy použit. Mexické jeskyně ryby jsou skvělý model pro studium to, protože oni se vyvinuli z druhů, které jsou stále přítomen na povrchu místě a mohou křížit. Ukazuje se, jeskyně populace jsou insomniacs , alespoň ve srovnání s jejich povrchu příbuzných, a pokud budete chovat hybridy, tato zvířata jsou také insomniacs-nízké spánku požadavky jsou zřejmě geneticky dominantní. Zvláštní na tom je, že různé populace jeskyně Zdá se, že různé skupiny mutací, které nechal ujít spát.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat