neděle 10. dubna 2011

CE-Oh ne on dělal ne!: Sony Jack Tretton říká, že Nintendo dělá 'hlídání dětí tools'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/09/ce-oh-no-he-didnt-sonys-jack-tretton-says-nintendo-makes-ba/:
Sony dělá co Nintendon't? To je obecný sentiment z krátkém rozhovoru, který šéf PlayStation Jack Tretton dal Fortune tento týden, ve kterém on mluvil se Sony silných a hrál dolů (někteří dokonce říkají, snižoval) její konkurenti, a zejména na Nintendo. , Která začala relativně zkrotit tvrzení, že Sony rozhodnutí jít high-end s PlayStation 3 je právě nyní začíná vyplácet, zatímco ostatní konzole jsou "začíná běžet ven pára," před tím, než se zaměřit na handheld Nintendo podnikání. Podle Tretton, Nintendo handheldy nabízejí to, co on volá "Game Boy zkušenosti," něco, co je velké jako "hlídání dětí nástroj," ale že "ne self-respektovat dvacet-něco bude sedět v letadle s jednou z těchto . " Yow. Jakékoliv self-respektovat dvacet-něco Dovoluji si nesouhlasit? Dejte nám vědět v komentářích níže.

[Díky, Robert C]

CE-Oh ne on dělal ne!: Sony Jack Tretton říká, že Nintendo dělá 'hlídání dětí tools' původně objevila na Engadget na so. 09.4.2011 16:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Štěstí | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat