neděle 10. dubna 2011

RV parky nabízejí EV majitelé oddech od silnice (a jejich rozsah úzkost, příliš)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/rv-parks-offer-ev-owners-respite-from-the-road-and-their-range/:
EV jsou docela skvělé pro cestování po hlavních městských oblastech, ale mnoho ještě cítit určité rozmezí úzkost , když přijde čas opustit hranice města. Pravda, účel-postavený nabíjecí stanice jsou nemnoho a daleko mezi v současné době, ale je tu další možnost nabíjení pro ty, kteří mají jít zelené a touží po otevřené silnici: kempů. Ukázalo se, že 50-zesilovač, 240-volt RV adaptéry nalezené v takových místech může dělat dvojitou povinnost jako džus dávkovače pro vyčerpané baterie ve vašem Volt , Leaf , nebo Tesla . Všechny elektrické ovládání roadwarriors potřebujete, je adaptér pro připojení, pár babek platit pro současné, a pár hodin volného času. Není to tak rychle, jak fueling se postaru, ale RV parky nabízejí spoustu lákadel (bazény, jezírka, a senioři, kteří mají rádi poker, například) nenašli na vaše průměrná čerpací stanice. Takže, kdo se na eko-šetrné výlet?

RV parky nabízejí EV majitelé oddech od silnice (a jejich rozsah úzkost, příliš), původně objevila na Engadget na ne. 10 duben 2011 02:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Edmunds | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat