neděle 10. dubna 2011

Plex 1,1 pro IOS zlepšuje streaming přes 3G, trubky video do vašeho televizoru

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/plex-1-1-for-ios-improves-streaming-over-3g-pipes-video-to-your/:
Pokud nejste již běží Plex Media Server na jednom z dvacet tři béžová boxy sítě ve vaší malé bydliště, může být ve zlém pokušení nainstalovat kopii tohoto týdne, protože IOS app právě obdržel opravdu masivní aktualizací. Kde kdysi spinoff XBMC bude muset převést všechny video jej dopravit do zařízení přes éter, Plex tvrdí, že nyní může buď obejít, že CPU-intenzivní proces nebo použití IOS-optimalizované technika, čerpací H.264 videa přes vzduch daleko více efektivně. Za druhé, to může dodat, že obsah z IOS přímo do vaší televize, přes jeden video-out kabelu nebo experimentální podporu pro AirPlay . Není to špatné, ne? Jak je univerzální vyhledávání zvuk - schopnost zadejte slovo a app oslovit místní servery, vzdálené servery a on-line video služby, jako je YouTube a Vimeo taky? Jo, to 4,99 dolarů cenovka hledá mocný cenově dostupné právě teď, a existuje spousta další vylepšení nahlížet na níže uvedené odkazy.

Plex 1,1 pro IOS zlepšuje streaming přes 3G, trubky video do televizoru původně objevila na Engadget na ne. 10 duben 2011 06:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink 9to5 Mac , MacStories | zdroje Plex (iTunes) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat