neděle 10. dubna 2011

Divadlo vlastníci připraveni bojovat přes $ 30, 60-denní filmy okno VOD

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/09/theater-owners-ready-to-fight-over-30-60-day-window-vod-movies/:
I když nejsme právě ve spěchu utratit 30 dolarů každý na 60-denní zpoždění film nájemné , vlastníci jsou divadelní docela rozrušený celé video-on-demand plán prémie zřejmě tlačen Warner, Sony, Fox a Universal. Nejaktivnější námitky zatím se zdá být AMC Divadla, která včera oznámila (tisková zpráva po přestávce) by to oznámit studia, že plány na "přizpůsobit svůj ekonomický model" o filmy vázán na p-VOD. Co to chce, je pravděpodobné, větší krajíc z příjmů a také heads up na které filmy budou stále starší verze. Rival divadelní řetězy Regal a Cinemark již vyjádřily plány na snížení propagace a obrazovky pro filmy v čele s p-VOD, ale bez jakéhokoli oficiálního oznámení, že je stále ještě není jasné, které filmy budou tyto. Samozřejmě, kácení a promo obrazovky se zařezává do divadla vlastními příjmy, takže budeme považovat tento navzájem čekání hru a čekat, kdo začne blikat jako první. (Tip: nebude nás - my bychom neměli platit 30 dolarů se dívat na přizpůsobení Předsednictvo na Marsu, mnohem méně ve vlastní obytné místnosti na DirecTV, Vudu nebo Comcast .)

Pokračovat ve čtení Divadlo vlastníci připraveni k boji přes $ 30, 60-denní VOD filmy okně

Divadlo vlastníci připraveni bojovat přes $ 30, 60-denní VOD filmy okno původně objevila na Engadget na So. 09.4.2011 20:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje AMC Divadla | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat