neděle 10. dubna 2011

Robotika odznaku se dostane do oficiálních Skauti Ameriky, Wall-E schvaluje důrazně

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/robotics-merit-badge-gets-official-within-boy-scouts-of-america/:
Vy opravdu ví přesně, jak určit jeden musí být k dosažení cti Eagle Scout, ale je to stále sakra hodně snadnější pro více moderní potomci z tohoto světa. Tento měsíc v loňském roce, jsme viděli Videohry odznaku sashay v učinit všechny ostatní osoby se zdají nedostatečné, a teď, je tu ještě další, které bude pravděpodobně mít své nerd-od-a-dítě dožaduje toho, aby vyhovoval v modré nebo hnědé . Zásluhy Robotika odznak byl právě vyrobený úředník v Skauti Ameriky, které spadají pěkně do sekty, která podporuje věda, technologie, inženýrství a matematiky. Úředníci jsou údajně čeká asi 10.000 nebo tak národa 2,7 milionů skautů vydělat tento odznak během následujících dvanácti měsíců, s těmi, kteří se tak rozhodnou požaduje, aby "navrhovat a stavět robota, zatímco učení o robota pohybu, čidla a programování." Naštěstí pro budoucí Ben Heckendorns , řekl jsme, že "dokonce i nějaké video herní ovladače mohou být považovány za roboty," dokazuje, že jsme jen jeden skok víry od bona fide Hacking odznak. Hele, oni chtějí, abychom byli připraveni, že jo?

Robotika odznaku se dostane do oficiálních Skauti Ameriky, Wall-E schvaluje důrazně původně objevila na Engadget na ne. 10.04.2011 08:42:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink NASA | zdroje Skauti Ameriky [PDF] | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat