neděle 10. dubna 2011

Sony Move.me databáze slouží k vytvoření gesto-dát ovladač myši (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/sonys-move-me-database-used-to-create-gesture-enabled-mouse-dri/:
Pokud jste v podivné reklamní maskoti , video hry, nebo měření rotace Země , PlayStation Přesun má pravděpodobně nespadá do oka. Tady je nápad: co kdybyste mohl mávat to asi k ovládání vašeho PC? Začátkem tohoto týdne, elektronika fandy Jacob Pennock použité Move.me C knihovna stavět gesto-řízený ovladač myši, a máme projektu tech demo po přestávce. Sledujte, jak Pennock zahajuje Facebooku čerpáním "F", začíná video s veselý "V", a uzavře několik položek s rychlým "X" pohyb přes problematický oken. Ovládání pohyby jsou načteny pomocí tvůrce knihovna rozpoznávání gest, tzv. hyperglyph, který on prohlašuje je možné zaznamenat pohyby s přesností 98 procent. Jak Move.me je v současné době uzavřen beta, Pennock drží zdrojový kód pod pokličkou, ale on doufá, že nakonec dát ovladač k použití ovládání gesta-založené Linux Media Center. Docela hezké, ale ne dost, aby odvrátila naši Kinect hack závidět.

[Díky, Robert]

Pokračovat ve čtení Sony Move.me databáze slouží k vytvoření gesto-dát ovladač myši (video)

Sony Move.me databáze slouží k vytvoření gesto-dát ovladač myši (video) původně objevila na Engadget na ne. 10 duben 2011 09:51:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Jacob Pennock | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat