neděle 10. dubna 2011

NRG je eVgo nabíjecí stanice naděje chytit oči Texas

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/09/nrgs-evgo-charging-stations-hope-to-catch-the-eyes-of-texas/:
EV nabíjecí stanice oznámení se stává téměř samozřejmostí (klíčové slovo: téměř), ale ne tak moc, že nejsme rádi přivítáme další. Tento týden NRG Energie představila svůj první značkový eVgo "Svoboda stanice" na Dallas Walgreens, a snaží se pepř na mapě s celkem 60 těchto jednotek podle Labor Day. Každý eVgo svoboda stanice zabalíme jak rychlé nabíjení 480V AC / DC konvertor (odšťavňování se Nissan Leaf o 80 procent na asi 30 minut), stejně jako 240 Úroveň 2 nabíječky (síťovina 25 mil "jít" za hodinu nabíjení) . NRG plány na pokrytí Dallas / Fort Worth a Houston oblasti s 120 z těchto kluci do konce roku 2012. Podobně jako jiní před ním , eVgo Plán sítě následovat model předplatného - s premiérou plánu (89 dolarů za měsíc na tři roky smlouvu) nejen pokrytí nákladů na využití v dobíjecích stanic eVgo, ale elektrické energie používané u Vás doma nabíjecí dok, taky. Hození v hrsti velkorysý vlastníků EV houpací PlugShare , a Dallas má předpoklady low-emise divů.

NRG je eVgo nabíjecí stanice naděje chytit oči Texas původně objevila na Engadget na So. 09.04.2011 23:59:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje eVgo síť | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat