neděle 10. dubna 2011

Samsung uvolnit dvě Bada 2,0 telefony s NFC ve 4. čtvrtletí, aktualizace softwaru v červenci?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/samsung-to-release-two-bada-2-0-handsets-with-nfc-in-q4-softwar/:
Někteří z vás Samsungers pravděpodobně očekávat elegantní Wave 578 má vyjít v květnu nebo červnu mimo USA, ale smutnou zprávou je, že nebudou dodány s nadcházejícím Bada 2.0 OS. Nezoufejte, i když, jak ruská blog Bada světa tvrdí, že získat nějaké šťavnaté detaily, které budete fandit až Bada fanatici. Výše snímek - zřejmě pocházel z Francie konference Samsung od několika dny - seznamy pár nových, ale nejmenované mobilních telefonů, které si balení nový software, spolu s 7,2 Mb / s HSDPA, Bluetooth 3.0 a zdánlivě trendový NFC . Rozdíl mezi těmito dvěma telefony? Jeden z nich se zdá být vlajkovou lodí Bada 2.0 model, který očekává, že zahájí září 3,65-palcový displej HVGA, 5 megapixelovým fotoaparátem hlavní, plus druhý fotoaparát VGA. Druhé zařízení bude následovat o měsíc později, sportovní menší 3,14-palcový QVGA displej a jen 3 megapixelový snímač.

V související zprávy, TNW Indie hlásí, že Bada 2.0 bude "první zkušenosti v Indii" přibližně v červenci, i když žádný hardware je uvedena zde. To by mohlo znamenat, že stávající uživatelé Bada v Indii - tam, kde Samsung na výzkum a vývoj vyvíjí 30 procent žádostí Bada - může být jedním z prvních získat 2,0 aktualizaci, a neměl by být dlouho předtím, než zbytek světa si svůj podíl tohoto potrubí horké koláče. Tak či onak, být ujištěni, že budeme držet naše oči vyloupané otevřené pro více Bada 2,0 zpravodajství - to bude zajímavé vidět, kde Samsung je další velký tlak bude nás.

Samsung uvolnit dvě Bada 2,0 telefony s NFC ve 4. čtvrtletí, aktualizace softwaru v červenci? původně objevila na Engadget na ne. 10.04.2011 12:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bada světa , TNW Indie | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat