neděle 10. dubna 2011

Nové uživatelské rozhraní Symbian hvězd vytáhl promo vid, trvá tři UK pro závratná rotace

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/nokia-x7-stars-in-pulled-promo-vid-takes-three-uk-for-a-dizzyin/:

Něco se děje v Espoo, a YouTube jen nám dal velmi dobrou představu o tom, co by to mohlo být - s pouhými dvěma dny zbývající do Londýn oznámení Nokia , nový Symbian UI je vyskakování v propagačních videí vedle elegantní X7 a stylový E6 . Bohužel, tři takové videa jsou všichni uvedeni jako soukromé nyní, ale podařilo se nám sebrat jediné správné před tím, než dostal v konzervách, demoing lepší Symbian s plynulé posouvání, že následuje něčí prst, prohlížeč údajně třikrát rychlejší a portrét QWERTY klávesnice - ano - vše s laskavým svolením zástupce Tři UK. Najít zbývající dva (v současné době neaktivní) videa po přestávce, a dejte nám vědět, pokud si na ně podívat probudil z kryo-spánku, prosím!

Pokračovat ve čtení Nový Symbian UI hvězd vytáhl promo vid, trvá tři UK pro závratná rotace

Nové uživatelské rozhraní Symbian hvězd vytáhl promo vid, trvá tři UK pro závratná rotace původně objevila na Engadget na ne. 10 duben 2011 15:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mobiflip.de , Nokia Blog | zdroje YouTube | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat