neděle 10. dubna 2011

RIM BlackBerry Mobile betaverze Conferencing umožňuje svého šéfa, aby se připojil k jeho / její vlastní concalls

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/10/rim-betas-blackberry-mobile-conferencing-allows-your-boss-to-jo/:
V čerstvém stavu BlackBerry je Beta portálu zóna , RIM BlackBerry Mobile zavedl Conferencing, aplikace navržen tak, aby (zdánlivý) tajemství ze vstupu do konferenčního hovoru - tedy uvedení pracovních míst z mnoha výkonných asistentů v ohrožení. Plánované telefonické schůzky jsou vytlačovány na zaměstnance telefon, automaticky blokuje se na čas v kalendáři. Když je spolupráce době jsou všichni účastníci připomíná se šikovný 'připojit se teď' tlačítko, které se automaticky vytočí do hostuje konference - kompletní s přístupovými kódy a všechny. By měl váš hovor být vynechán, volba zpět, je jen další kliknutí. Ano, víme, že by již měl být šéf, ale pokud vás nemůže přijít na to jeden ven, nebojte se začít uspořádání, které rohovou kancelář v zadní části své mysli.

RIM BlackBerry Mobile betaverze Conferencing umožňuje svého šéfa, aby se připojil k jeho / její vlastní concalls původně objevila na Engadget na ne. 10.04.2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Telefon Scoop | zdroje BlackBerry Beta zóna | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat