čtvrtek 24. února 2011

Zelená husa čidla sledují svůj život, získáte body zkušenosti (aktualizace)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/green-goose-sensors-monitor-your-life-you-earn-experience-point/:
Jsme docela jisté, že jednou vložený bezdrátových senzorů zachytit, budou se prolíná každý aspekt z našich životů , a Zelená husa je budova mikrokosmos této možnosti v podobě role-hrát hru. Pět-osoba SF Bay Area startu má vestavěné vlastní 915MHz rádia a MEMS akcelerometry v různých malých vysílačů, které můžete připojit do domácí objekty - stejně jako láhev s vodou, na kole, nebo kartáček na zuby výše - což zprávu k přijímači s akcemi, a tím zvýšit své skóre. Čistit zuby na čas, vezměte si vitamíny, nebo opakovaně v rámci cvičení pár set metrů přijímače, a budete nakonec úroveň výš. (Nebo, případně, bude muck s čidlem tak akorát, a to registr body v každém případě.) V současné době, že úroveň nestojí za nic, ale zakladatel Brian Krejcárek říká, že jsou nejisté plány svázat tyto body do reálné hry a API stavět nápad ven, a on je v současné době hledá partnera společnosti zde na Zahajovací konference v San Francisku na pomoc dojezdu senzory (který stál přibližně $ 4 každý) pod značkou marketingové iniciativy nějakého druhu. Pokud nechcete čekat, bude společnost prodávat startovacích sad od 28.února za 24 dolarů. Není to špatné pro náskok o budoucnosti, ne?

Aktualizace: VentureBeat zprávy, že Zelená husa zvýšil 100 milionů dolarů na financování na konferenci. Další zajímavá poznámka: ReadWriteWeb zprávy, že senzory byly původně hodil jako peníze-úspory nástroj.

Zelená husa čidla sledují svůj život, získáte body zkušenosti (update), původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 22:39:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Žádné komentáře:

Okomentovat