čtvrtek 24. února 2011

Scosche je goBAT II přenosných baterií držadla dvou USB zařízení najednou, včetně vašeho IPAD

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/scosches-gobat-ii-portable-battery-pack-handles-two-usb-devices/:
Budeme jen držet to skutečný jednoduché pro vás: objekt se díváte na výše je Revive II nabíječku , ale štíhlejší, s dobíjecí baterií hodil spíše než na zeď / cigaretu adaptér. Máš to? Dobrá. GoBAT II obsahuje 5000mAh dobíjecí lithium-ion baterie, a nabízí dvojici portů USB pro nabíjení. Jeden je 10-watt (2,1 Amp) port schopný zacházení high-údržba zařízení, jako je IPAD Apple, zatímco druhá je více konvenční 5-watt (1 Amp) zásuvky. Scosche je také házení do USB adaptéru pro Galaxy Tab, teoreticky nechat ty se dělí domácnostem účtovat jak IOS a Android tablet současně. Mozku tání, víme. Funguje také s firemním Revive nabíjení app, která ukazuje, jak dlouho bude trvat zařízení účtovat o všech nabíječek Scosche a může také být nakonfigurován pro odesílání e-mailem upozornění, jakmile zařízení bylo plně nabitá. Ona je celá vaše dolů na zdroje odkaz na 89,99 dolarů.

Pokračovat ve čtení Scosche je goBAT II přenosných baterií držadla dvou USB zařízení najednou, včetně vašeho IPAD

Scosche je goBAT II přenosných baterií držadla dvou USB zařízení najednou, včetně vašeho IPAD původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 19:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Scosche | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat