čtvrtek 24. února 2011

NEC holící strojek-tenký Média N-04C Android zahájen v Japonsku, dostane pečlivě týrán

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/necs-razor-thin-medias-n-04c-android-launched-in-japan-gets-ca/:
Už jsme viděli produkt záběry z bláznivých tenký, slintat-indukovat NEC Média N-04C, ale pro výrobek se může pochlubit "svět nejtenčí" titul, je to vždy užitečné vidět srovnání záběrů kvůli naší zvědavosti. Naštěstí, dobrý lidi nad v Akihabara Novinky byli přítomni na zahajovací akce DoCoMo, a oni byli schopni se dostat zblízka prohlédnout to 7,7 mm-tenké Android 2.2 sluchátka (s operačním systémem Android 2.3 upgrade k dispozici přibližně v červenci). Je to docela úžasné zvážení všech dobroty zabalena do tohoto telefonu - zde je rychlý rekapitulace: NFC, 1seg TV Tuner, infračervený port, 5 megapixelovým fotoaparátem, 800MHz Qualcomm MSM7230 čip, atd. No, a tento telefon používá Gorilla Sklo , taky. Pokud jste náhodou bydlí v Japonsku - což je místo, kde to bude nadále exkluzivní - budete moci vyzvednout tento NEC v černé nebo bílé chuť na 15. března, i když ceny má zatím být oznámen. Video po přestávce, a více hands-o fotografie po dobu Akihabara News.

Pokračovat ve čtení NEC jako břitva-tenký Média N-04C Android zahájen v Japonsku, dostane pečlivě týrán

NEC holící strojek-tenký Média N-04C Android zahájen v Japonsku, dostane pečlivě týrán původně objevila na Engadget na čt. 24 únor 2011 10:35:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Akihabara Novinky | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat