čtvrtek 24. února 2011

HTC Thunderbolt odloženo až do 4. března říká, Best Buy obchod s Twitter účet

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/htc-thunderbolt-delayed-until-march-4th-says-a-best-buy-store-w/:
Přemýšlel, proč Thunderbolt není v obchodech ještě? Těžko říct - na rozdíl od HTC navíjení a Verizon zaměstnanců by mohlo být dělat s ohledem na Apple / zpravodajství Intel - ale Best Buy v Kalifornii vytekla špatné zprávy na Twitteru včera v noci, že je to teď očekává velký červený je první telefon na LTE 4.března. Jak Android Policie upozorňuje, obchod Zdá se, že zmatený den 4.března padá na (to je pátek, ne ve čtvrtek), ale my jsme zjišťuje, že je mnohem pravděpodobnější datum je správné, a nikoli den v týdnu. A pokud Best Buy má zahájit exkluzivní na tuto věc, to znamená, že by to mohlo být ještě další týden nebo dva po že před telefon objeví v místech Verizon maloobchodu a jinde. Průšvih, co?

HTC Thunderbolt odloženo až do 4. března říká, Best Buy obchod s účtem Twitter původně objevila na Engadget na Čt. 24.únor 2011 15:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Android policie | zdroje @ BestBuy129 (Twitter) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat