čtvrtek 24. února 2011

Snoop Dogggg jde 4G na oslavu zahájení Samsung Galaxy Dopřejte si, byl pravděpodobně zaplatil víc, než 4Gs na to

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/snoop-dogggg-goes-4g-to-celebrate-launch-of-samsung-galaxy-indul/:
Budete smát, ale DO-Čtyřnásobná-G má jistý prsten k tomu. Ve skutečnosti, to zní tak trochu jako zvonění na Samsung Galaxy Nechte , který je zastrčený v kapse generálního ředitele práva MetroPCS 'teď. Vidíte, výše uvedené dopravce zřejmě platí Snoop Dogg (nebo Snoop Dogggg, jak on bude známa až on scurries mimo oblast pokrytí 4G), změnit jeho jméno, aby oslavili komerční spuštění na světě je první smartphone LTE Android . Froyo-založené telefon je jen stěží bije z LG revoluce a HTC Thunderbolt , a můžete se vsadit, že MetroPCS dělá vše pro to, aby se svět o něm vědět. Užívání věci o krok dále příliš daleko, Snoop také objevit nové série přezdívaná "G-Připojení" a můžete nahlédnout na první epizodu těsně po brizzle. Pro rizzle, homedizzle.

Pokračovat ve čtení Snoop Dogggg jde 4G na oslavu zahájení Samsung Galaxy Dopřejte si, byl pravděpodobně zaplatil víc, než 4Gs na to

Snoop Dogggg jde 4G na oslavu zahájení Samsung Galaxy Dopřejte si, byl pravděpodobně zaplatil víc, než 4Gs na to původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 20:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje MetroPCS | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat