čtvrtek 24. února 2011

MacBook Pro (brzy 2011) s Thunderbolt hands-o

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/macbook-pro-early-2011-with-thunderbolt-hands-on/:
Právě jsme náš nový 15-palcový MacBook Pro přezkoumání jednotky, a ačkoli to vypadá skoro úplně stejný jako předchozí MBP, to, že fantazie nový Thunderbolt ikonu na straně, která by měla dělat I / O blbeček srdce flutter z celého světa . Bohužel zde nejsou žádné Thunderbolt periferie na trhu dosud, takže nemůžeme opravdu vyzkoušet nové spojení, ale jsme si zprávu, že zpětná kompatibilita s Mini DisplayPort vystupuje jako reklamy a že všechny naše grafické adaptéry pracoval bez problému - - poprvé se nám někdy vzpomenout Apple přepínání standardní a nevyžaduje všechny nové hardwarové klíče.

Pokud jde o výkon, dostali jsme 2.199 dolarů konfiguraci s 2,2 GHz quad-core Sandy Bridge Core i7, diskrétní AMD Radeon HD 6750M grafiky, 4GB RAM a 750 gb HD, který dosáhl předběžné GeekBench skóre 9647. Budeme mít tun více zkoušení v našem úplné přezkoumání, včetně podrobného srovnání diskrétní čip s novými procesory Intel integrovanou HD grafikou 3000.

Apple se nám rychle demo na nový systém s jednotkou prototypu Slib RAID a akcie Cinema Display připojen přes Thunderbolt - pamatujte, Thunderbolt právě používá konektor Mini DisplayPort, takže může být sedmikráska-displeje připoutaný právo dovnitř demo Apple byl variace totéž Intel dělal na chvíli -, že hrál čtyři nekomprimované HD video streamy z RAID současně, což ustálený propustnost Thunderbolt metr na 600-700MBps. Také jsme sledovali 5 GB pro přenos souborů v několika sekundách - to vše velmi působivé, ale my jsme určitě dočkat vyzkoušet některé z těchto věcí sami jednou Thunderbolt zařízení začne prodávat někdy na jaře.

Apple také nám řekl, že blesk je spuštěna na mědi a ne optické kabely (jako světlo protoypes Peak), tak že to může podpořit autobus-poháněl zařízení - tam je 10 wattů k dispozici na autobus, se mírně od 8 wattů FireWire je. Až šest zařízení může být sedmikráska-připoutaný z jednoho přístavu, a protože blesk je založeno na PCI Express, to může dokonce podporovat FireWire a USB adaptéry. To je skvělá zpráva pro budoucnost rozhraní, ale ještě MacBook Pro má dva USB 2.0 a jeden port FireWire 800, takže to není zásadní význam práva tohoto druhého.

Budeme mít mnohem, mnohem více v naší plné hodnocení - podívat za pár dní!

Žádné komentáře:

Okomentovat