čtvrtek 24. února 2011

Apple MobileMe odstraňuje z online obchodu, přeruší maloobchodní krabice

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/apple-removes-mobileme-from-online-store-discontinues-retail-bo/:
Potřebujete něco víc důkazů, že tam je nějaké velké změny, přichází na MobileMe ? Pak nemusíte hledat mnohem dále, než vlastní prodejny Apple, a to jak on-line a off. Společnost má zřejmě nyní přerušena v krabicové verzi softwaru prodává v maloobchodě, a zdá se, že všechny stopy MobileMe byly také odstraněny z on-line obchodě Apple, i když jste stále schopni přihlásit se na bezplatné zkušební verze prostřednictvím internetových stránek MobileMe . Apple Insider další zprávy, že jak pro jednoho uživatele a rodinné balení MobileMe byly prohlášeny za "konec života" od Apple, a že služba bude podstoupit některé plánované údržby dnes večer, že mohou opustit svou on-line aplikace nepřístupné půl hodiny.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Apple MobileMe odstraňuje z online obchodu, přeruší maloobchodní krabice původně objevila na Engadget na čt. 24 únor 2011 16:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Apple Insider , Mac Pověsti | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat