čtvrtek 24. února 2011

Sprint údajně mluví LightSquared přes 4G infrastruktury zabývají, by měly být Clearwire pocení

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/24/sprint-allegedly-talking-to-lightsquared-over-4g-infrastructure/:
Bloomberg je citovat "tři lidé seznámí s rozhovory" (není to často, že máme určitý počet!), Jak říká, že LightSquared je v aktivním jednání s Sprint se použít jeho síťové infrastruktury, jak to vychází z jeho L-pásmu LTE sítě. Jak jste si možná vzpomínáte, LightSquared je rádoby 4G velkoobchod, který je v procesu změně použití některých satelitních spektra pro pozemní použití LTE - koncept FCC schválila , ale obavy o rušení GPS by mohla skončit zpoždění nebo vykolejení strategie dohromady pokud nejsou řešeny ke spokojenosti všech. Samozřejmě, že stavba z jakékoli národní pozemní bezdrátové sítě je multi-miliard dolarů, multi-rok typ podniku, a pravděpodobně tie-up s Sprint používat některé z jeho hardwaru by pomohlo pohybovat po věcech. Co to znamená pro stávající jednání Sprint s Clearwire je nejasný; dva provozovat síť WiMAX společně, po tom všem, ale dopravce dal jasně najevo, že v minulosti LTE by rozhodně být možnost v budoucnu.

Sprint údajně mluví LightSquared přes 4G infrastruktury zabývají, by měly být Clearwire pocení původně objevila na Engadget na čt. 24 únor 2011 11:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Bloomberg | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat