čtvrtek 24. února 2011

DirecTV náhledy jeho IPAD vzdálené app: ne streaming, ale velmi přizpůsobitelné

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/02/23/directv-previews-its-ipad-remote-app-no-streaming-but-very-cus/:
IPAD vzdálené aplikace jsou nové Netflix streaming - všechny DVR stojí za její soli musí mít jeden a DirecTV , je nenechá Comcast , FiOS , parabola a TiVo pánem nad ním už ne. Je to zahájila náhled stránky pro nové dálkové app "brzy", která vypadá jako by to mohlo bojovat o titul se spoustou přizpůsobitelné možnosti a schopnost zobrazit informace z více zdrojů najednou. Na domovské obrazovce, na snímku nahoře vám říct o tom, co sledujete, co se na své oblíbené kanály a mít přehled o aktuální sportovní výsledky najednou. Všechny běžné dálkové ovládání věci přijde přirozené, stejně jako místní nebo vzdálené DVR řízení, stejně jako jeho mobilní app . Budeme čekat, až to vyjde vydat rozsudek, ale jasně firma sleduje konkurenci a vidí, kde se může zlepšit. Nyní, pokud je to Directivo ?

DirecTV náhledy jeho IPAD vzdálené app: ne streaming, ale velmi přizpůsobitelné původně objevila na Engadget na st. 23 únor 2011 19:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje DirecTV | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat