úterý 8. února 2011

SWIGZ elektrické závodní kolo bests spalovací soutěže, většinou (video)

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/swigz-electric-racing-bike-bests-internal-combustion-competition/:
Vytvořit prostor, Brammo , MotoCzysz a mise Motors , je tu nový motocykl z Chip Yates a SWIGZ Pro Racing, kteří chtějí připojit k elektrické bi-kolová závodní elitu. Kolo je dělá vše proto, aby urychlil zánik ICE se 194hp motorem DC (50 + hp více než jeho bratři EV), odložila 295 ft-lbs točivého momentu, který nesl ji do druhého-a třetí-místo skončí před plyn-poháněl soutěže v WERA Heavyweight Twins Superstock a Superbike závody na autoklub ploché dráhy v Kalifornii 9. ledna. Také na palubě je první-z-jeho-druh přední kolo KERS systém, který dobíjí baterie na cestě, aby se motor šťáva je potřeba, aby zasáhla závodní rychlosti až 158 mph. Pro ty, kteří chtěli vlastnit takový zázrak techniky, aby snili, jako pan Yates uvádí na kole je technická prezentace, která není určena pro výrobu. Nicméně, patenty jsou projednávány na KERS technologie a plánu je to licence - takže gearheads může mít podobný kolo nakonec - pro ne-tak-bezvýznamné částky, tak bychom si představovali. Podívejte se na kole v akci po přestávce.

Pokračovat ve čtení SWIGZ elektrické závodní kolo bests spalovací soutěže, většinou (video)

SWIGZ elektrické závodní kolo bests spalovací soutěže, většinou (video) původně objevila na Engadget na út. 08.2.2011 09:16:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Vostodvacet | zdroje SWIGZ.COM Pro Racing | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat