úterý 8. února 2011

IDC říká, že 100.9M smartphony prodal ve čtvrtém čtvrtletí, PC outsold poprvé

Zajímavé novinky pohlížet http://www.engadget.com/2011/02/08/idc-says-100-9m-smartphones-sold-in-fourth-quarter-pcs-outsold/:
V případě, že jste měli veškeré přetrvávající pochybnosti, že telefon je nový osobní počítač, stačí podívat se na IDC nové globální prodejní čísla smartphone za čtvrté čtvrtletí roku 2010, kdy jsme se dozvěděli, že někteří 100,9 milionů jednotek byly tlačeny do tří-měsíční období - - až neuvěřitelných 87,9 procenta meziročně. Tento údaj srovnání s 92,1 milionu počítačů prodaných během stejného čtvrtletí , který, ačkoli záznam pro počítačový průmysl, byl opuštěn v prachu smartphone je stratosférických vzestup. Toto označí první čtvrtletí v historii, že smartphony mají outsold tradiční počítačů - a vzhledem k tomu, že obě trajektorie průmyslová odvětví jsou v, byli bychom překvapeni, pokud se někdy flip-flop znovu. Kdyby nic jiného, IDC a další analytické firmy možná muset upravit názvosloví ve svých zprávách za pár let, pokud (nebo-li) konvergence platforem jako Atrix 4G s jeho start notebooku Dock získat trakci. Samozřejmě, Bill Gates a jiní, tato technologická kříž-pollination přijde jako žádné překvapení - a opravdu, kdo může tvrdit, že se handheld PC moc balení?

IDC říká, že 100.9M smartphony prodal ve čtvrtém čtvrtletí, PC outsold poprvé původně objevila na Engadget na út. 08.2.2011 12:36:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink ReadWriteWeb | zdroje IDC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat